انگار عده ای منتظرند ببینند دکتر احمدی نژاد چه می گوید تا سریعاً او را انگشت نماکنند و هو کنان وی را به جاده انحراف منتسب نمایند.
جنون مخالفان احمدی نژاد از فلان بازیگر ضد حجاب که در فرانسه هنوز در هپروت دستبند سبز سیر می کند انگار تا قلب مراکز دینی و محافل سیاسی اصولگرایی هم کشیده شده است. تجربه نشان داده است که شکست خوردگان عرصه انتخابهای اجتماعی به تلافی سیلی های جانانه ای که از ملت دریافت می کنند سر به طغیانی می نهند که بویی از منطق و درایت در آن یافت نمی شود.
استدلالات عجیب و غریب و آسمان ریسمان بافتنهای شاخدار ویژگی مشترک تمام کسانی است که تاب تحمل یکه تازی های استعدادهای والا و اندیشه های خلاق و روحهای خالص را ندارند. وقتی این روزها مطالب سایتها و مطبوعات و پیامهای مختلف اعضای جامعه مجازی را می بینم، دقیقا فضای فکری و سیاسی بعد از 84 در ذهنم تداعی می شود، انگار کینه داران از رأی و اقبال مردم به منتخب محرومین تنها همین یک روش را بلدند و هیچ تفاوتی بین اصولگرا و برانداز یا کارگزاران و مؤتلفه نیست! همه فقط هو می کنند و البته خود را نیز تباه و ضایع!
بنگرید همین سخن احمدی نژاد درباره اعتقاد به جنگ فرهنگی چگونه به نحو سخیفی که حتی جنبش داغان لجنی هم به این ضایگی عمل نمیکرد، مورد تحریف و فتنه انگیزی مترصدان کله پا کردن رئیس جمهور قرار گرفته است! آنقدر عیان و آشکار نقشه کشیده اند و نقش بازی کرده اند که از فرسنگها فریاد هجوم به منتخب ترین خادم به گوش می رسد و بر کوس رسوایی هتاکان به رأی ملت می کوبد.
پدیده ای به نام جریان عدالت خواه که خود را در چهره احمدی نژاد به عرصه اجتماع ما ثابت کرد، خود نتیجه اثبات به آخر خط رسیدن تلاشهای بی وقفه فرهنگسازان اومانیسم و اندیشه حذف خدا از حکومت و اجتماع بود! اگر انزجار مردم از منتهی الیه مدل لیبرالیستیک جمهوریت در هشت ساله براندازی خاموش نبود، نقطه دقیقا مقابل آن مدل از دل افکار توده های ظلم چشیده و صبر رمیده بیرون نمی آمد. از قضا همین اندیشه در صورت تام و تمام خویش به مناظره با نقطه مقابل که میخواست پرده تزویر بر چهره بکشد ایستاد و همین تقابل فرهنگی بود که خود را بر خواست تمام کفر و جهل تحمیل کرد و آرزوی مستضعفان را بر اراده زورگویان برتری بخشید.
خبرگزاری فارس: حجتالاسلام جلالی ضمن نقد علمی سخنان امروز احمدینژاد گفت که متأسفانه اظهارات رئیسجمهور بوی اومانیسم و اصالت انسان میدهد.
حجتالاسلام والمسلمین جلالی مسئول دفتر و از شاگردان آیتالله مصباح یزدی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در واکنش به اظهارنظر امروز احمدینژاد مبنی بر اینکه "هر آنچه خدا خلق کرده انسان میتواند خلق کند "، اظهار داشت: دیدگاه جناب آقای رئیس جمهور راجع به انسان،بیشتر بر این مبنا است که گاهی انسان شاعرانه بحث میکند، یا یک جوان و نوجوان انشاء مینویسد و ممکن است در انشایی خود از تعابیر شاعرانه استفاده کند که اینگونه مباحث، انسان خداگونه، آنچه خدا خلق میکند میتواند خلق کند، مطرح میشود.
شاید نیازی به همین برهان هم نبود، زیرا خواندن دو جمله بعدی احمدی نژاد نشان می دهد که منظور او از نبود جنگ فرهنگی، نه از آن نوعی است که نهضت آزادی در زمان اعلان مفهوم تهاجم فرهنگی توسط رهبر انقلاب بیان می کرد. آنها معتقد بودند که غرب فرهنگ خود و مفاهیم خود را دارد و عرضه می کند و اندیشه ای در این راستا برای جنگ و تقابل ندارد!!!! شاید همین حالا آنان هم جوابی برای ساده اندیشی خویش نداشته باشند و اعتراف کنند که در دوران اوج ترک تازی های دولت گردن کلفتان "ویرانگی"، همّ و غمّ دیگری جز کوبیدن رهبر مظلوم انقلاب اسلامی در ذهن سیاسی خود نداشتند.
اما کلمات ساده و همه فهم احمدی نژاد که گویی برای فهم برخی مدعیان بسیار نفهمانه است ناظر به این مفهوم است که مثلا اگر فرهنگ برهنگی به تقابل با حجاب و مستوری می آید نمی توان از طریق تسمیه "تقابل و جنگ فرهنگی" به مفهوم نخستین وزن کاذب بدهیم و آن را فرهنگ خطاب کنیم، برهنگی که اصلا فرهنگ نیست تا بخواهد به ضدیت با مفاهیم بلند انسانی و الهی برخیزد. جنگ فرهنگی هم نه به معنای فرهنگ آنان علیه فرهنگ ما، بلکه حمله تمام قدّ بی فرهنگی برای انهدام فرهنگ و اندیشه پرقوام این مرز و بوم است.
اینکه بگوئیم اومانیسم از کلمات احمدی نژاد استشمام می شود، تنها بدلیل اینکه گفته است بشر مظهر خلاقیت حضرت حق است و می تواند بیافریند آنچه خلاق لایزال آفریده نمونه ای دیگر از هجمه های کمین وار برسر نماینده خواست عدالت جویانه ملت است. ظاهراً حدیث قرب نوافل را از یاد برده ایم، گویی فقط در عرصه عمل از زندگی روحانی خویش فاصله نگرفته ایم، انگار سخنانی که بگوش خلق خوانده ایم را هم از یاد برده ایم!
حدیث قرب نوافل ناظر به این است که بواسطه انجام نوافل که دراین جا تنها به معنای نمازهای نافله نیست بلکه تمامی خیرات و مقرّبات به ذات پاک احدیت را شامل می شود، بنده ای می تواند به حدی به رب الارباب تقرب بجوید که خداوند دست و چشم و گوش او شود که بواسطه آنها می گوید و می شنود و حرکت می کند. آیا حدیث قرب نوافل هم می خواهد بشر را جایگزین خدا کند؟
آیا می خواهند بگویند احمدی نژاد خدا و بشر را در طول هم می داند؟ نمیدانم! صد رحمت به هاشمی و خاندانش و موسوی و چماقدارانش!! اینقدر هم تابلو نبودند که بی دلیل اولین منتخب صدق و عدل و سلامت و دیانت را در صف مخالفان خویش بنشانند و بی محابا چنین شخصی را همراه با چنان جریان عظیم و خالصی، دشمن دین قلمداد کنند. گویی تخصص نابی در تکفیر و دشمن سازی برای این عده تعریف و تعلیم نموده اند.
اگر دشمنان قسم خورده ای که سیلی مرگ آسا از رأی مردم و قیام روح افزای نه دی خوردند تهمت "دروغگویی"، "جادوگری"، "منافق بودن"، "بنی صدر و رجوی" بودن به یک مرد از متن پابرهنگان زدند، آنقدر دردناک نبود که رئیس دفتر علامه مصباح رنگ سیاه کفر و هم سنگ پنداری خدا و بشر را به چهره جان برکف ترین مسئول تاریخ انقلاب اسلامی پاشید!!
این رفتارها نه تنها به مرگ شمع وجود این نور مشعشع نخواهد انجامید، بلکه آبروی سیاهی ها را بیشتر از قبل بر آفتاب خواهد افکند و بالطبع ایمان ما را به صدق کلام منتخبمان و کدورت درون حسودان او افزون خواهد نمود و این دقیقاً همان چیزی است که در تدبیر احمدی نژاد به خوبی تشریح و بررسی شده است.
با توجه به اینکه یکی از اهداف متعالی این دولت حرکت بر محور عدالت بود ، حرکت در مسیر عدالت تهمت و حرف زیادی را بدنبال دارد اما انسان از متدینین در عجب می شود که چطور دشمنان اسلام و منافقان و خائنین به انقلاب و زورگویان و زراندوزان را رها نموده و اینقدر به کلمات و جملات ریس جمهور حساس شده اند بنظرم آمد یکی از جملات مختار در سریال مختار نامه شاید وصف حالی باشد.
آن روز تمام اعضاء و جوارح ما بر عدالت یا بی عدالتی ما شهادت خواهند داد و هیچ عملی ، هیچ عملی هولناک تر از بی عدالتی نیست. شما مدتی زمام امور خویش را به مختار ابوعبید ثقفی سپردید و خواستید در میانتان به عدالت حکومت کند تا آنجا که در توانم بود به طلب حقتان کوشیدم و با آفتهای عدالت خواهی جنگیدم ، من هرچه که بودم و هرچه که هستم خدایم بهتر می داند. بد خواهان کذابم می نامند و ستمکاران دنیا دوست و قدرت طلبم می خوانند. اویی که مبرّا از خطا و گناه است ولیّ و وصیّ خداست ، کتمان نمی کنم که در مسیر قیام گاه پایم لغزیده و گاه دست و زبانم خطا کرده است. گوشهایم گاه نشنیده اند ، چشمهایم گاه ندیده اند. از خدا می خواهم که مرا ببخشد و خدا ارحم الراحمین است ؛ امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین
عالی بود استفاده کردیم...